Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024

Ростислав Замлинський: «Стратегія економічного розвитку Донецької і Луганської областей відкриває всі можливості для розбудови бізнесу вже сьогодні»

Опубліковано 20 Жовтня 2021 року, о 19:14

Про це перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ростислав Замлинський заявив під час виступу на презентації інвестиційного та експортного потенціалу Донецької області «DO Invest».

«Донеччина має величезний потенціал, в основі якого — освічені та креативні люди, які працюють і розвивають підприємства, незважаючи на збройну агресію Рф. Та ж сама ситуація й на Луганщині. Зараз Уряд, експерти та бізнес показують світові важливу річ — разом ми вміємо працювати та планувати роботу стратегічно. Тому звертаюсь до підприємців, як регіону, так і національного і міжнародного бізнесу: не чекайте, використовуйте всі можливості, які відкриває для вас Стратегія. Інвестуйте зараз і ви станете прибутковішими, ніж конкуренти», - наголосив Замлинський.

Крім того, він зазначив, що підприємці отримають надійного союзника в особі Донецької ОДА та Уряду, а в особі Торгово-промислової палати — сильного партнера.

«Безпека — це, звісно ж, коли не стріляють, але також це, коли є стабільна робота, високий рівень оплати праці або є можливість реалізовувати свої бізнес-ініціативи», — резюмував Замлинський.

Довідково. «DO invest» - це комплекс промоційних заходів з презентації Інвестиційного порталу Донецької області, інвестиційного та експортного потенціалів, а також бізнесу регіону. Метою заходу є залучення міжнародних та національних інвесторів, розширення ринків збуту та зміцнення ділових зв’язків між Донецькою областю, іноземними партнерами та іншими регіонами України.

Нагадаємо, нещодавно відбулася презентація Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей для президентів системи торгово-промислової палати України з різних регіонів країни, а також для міжнародних партнерів.

 

                                       Телеграм-канал Мінреінтеграції   До розділу новин