Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024

Ростислав Замлинський: «Стратегія економічного розвитку Донеччини і Луганщини - це відповіді для тих, хто хоче розвивати та будувати новий бізнес»

Опубліковано 13 Жовтня 2021 року, о 18:51

Про це заявив перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ростислав Замлинський під час виступу на відкритті бізнес-виставки «Схід-Експо 2021». 

Головна мета заходу - надати можливість підприємцям зі сходу та півдня України презентувати власну справу, провести ділові переговори, розширити ринки збуту, а також знайти нових ділових партнерів та клієнтів з інших регіонів України, країн ЄС та світу. 

«Після початку агресії Рф підприємці були вимушені змінити ринки збуту, шукати нові шляхи, нових контрагентів, постачальників, споживачів своєї продукції. Відновити ситуацію, яка була в областях до 2014 року, неможливо без послідовної Стратегії, яку розробляє держава за підтримки світових партнерів. Стратегія економічного розвитку Донеччини та Луганщини побудована таким чином, щоб створити пояс успішності у тих територіальних громадах, які розташовані на лінії дотику в межах Луганської і Донецької областей», - наголосив Замлинський.

Крім того, перший заступник міністра запросив підприємців, охочих збільшувати власні виробничі потужності, на Донеччину і Луганщину. За словами Замлинського Стратегія, над реалізацією якої працює міністерство, дасть відповідь підприємцям, що конкретно робити для розвитку власної справи або ж для започаткування нової.

Нагадаємо, що 18 серпня 2021 року Кабінет Міністрів України затвердив Стратегію економічного розвитку Донецької та Луганської областей на період до 2030 року.

Нещодавно її презентували для президентів системи торгово-промислової палати України, а також для міжнародних партнерів.

 

 

 

 

                                       Телеграм-канал Мінреінтеграції   До розділу новин