Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024

«Qırım: Крим – це ми»: українці можуть безкоштовно пройти курс про найцікавіші факти з історії, культури та ідентичності Криму

Опубліковано 21 Жовтня 2021 року, о 20:27

Кримський півострів - це унікальна земля зі своєю історією, культурою, традиціями, а ще саме там проживають корінні народи України. Але про все це ми здебільшого знаємо лише з підручника історії, яка має чимало прихованих сторінок.

Насправді ж, ця земля має набагато більше цікавих фактів за всю свою історію. Тож для розширення знань про Крим, на освітній платформі «Prometheus» розпочався, розроблений Київським Національним Університетом імені Тараса Шевченка, безкоштовний онлайн-курс "Qırım: Крим - це ми".

Курс дозволить усім охочим українцям зазирнути у найцікавіші куточки культури й національно-релігійні ідентичності кримських татар, неспотворену історію становлення й розвитку Криму та його споконвічні традиції.

Курс «Qırım: Кримце ми» поділений на 4 модулі:

  • «Простір»
  • «Культура»
  • «Міфи»
  • «Стратегії».

Пройти навчання можна у будь-який зручний час, тривалість курсу 4 тижні.

Серед авторів курсу Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, журналіст і правозахисник Алім Алієв, Перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, депутат Верховної Ради і лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, актор і режисер Ахтем Сеїтаблаєв, кінорежисер Олег Сенцов, ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров.

Долучайтеся до навчаннязаради майбутнього, бо Крим – це Україна!

Реєстрація на безкоштовний онлайн-курс «Qirim: Кримце ми» доступна за посиланням: https://cutt.ly/ZENy7HV.

 

 

                                       Телеграм-канал Мінреінтеграції   До розділу новин