Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024

Попри війну український Донбас поступово відновлюється – заступниця Мінреінтеграції

Опубліковано 15 Липня 2020 року, о 20:16

Попри війну та окупацію частини територій Луганської та Донецької областей український Донбас розвивається і поступово відроджується.

Про це сказала заступниця Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Інна Голованчук у програмі «На самомделе: Донбасс» на телеканалі «Дом» (відео).

«Ми інтегруємо насамперед людей. Ми говоримо про освітні програми, надання якісних медичних послуг. Я б хотіла, аби всі розуміли, що Донбас це не виключно війна. Говорячи про реінтеграцію регіону, ми говоримо про його інвестиційну привабливість. Не про абстрактне, а про конкретні території», - наголосила Інна Голованчук.

За її словами, після робочого візиту на Донбас вона побачила, що настрій у місцевих жителів там набагато більш оптимістичний, ніж очікувалось. «Місцями мені задавалося, що я навіть не в Україні, як виглядають дороги, який загальний настрій, і як виглядають міста. Тому ми виступаємо за те, аби було повернене мирне життя і воно не повинне бути прив’язане до того, чи буде цей конфлікт продовжуватися значно довше», - зауважила заступниця Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, Минулого тижня відбулася робоча поїздка до Донецької та Луганської областей України заступниці міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Інни Голованчук, яка працювала у регіонах з 4 по 8 липня.

 

                                       Телеграм-канал Мінреінтеграції   До розділу новин